fredag den 24. september 2010

Business Class over Atlanten


Så blev der faktisk pakket færdigt. Selvom det holdt hårdt, Og A. glemte en masse ting - som den 8. nederdel fx. L. huskede det hele - typisk...
Når man rejser på sådan noget Business, så har man adgang til div. lounger - bl.a. den fine i Kastrup. A. ventede hvert sekund at blive kylet ud, fordi hun ikke hørte til dér - men der blev da læsset nogle glitrende magasiner i tasken. L. tog det helt helt cool.
Turen fra Kastrup til Frankfurt var okay, A. kunne jo godt se at der var lidt mere benplads - og sædet kunne lænes liiiidt mere tilbage. Men ellers ikke den store forskel.
Lige til der skulle skiftes til det næste fly, der skulle bringe de trætte mennesker til Miami. WOW! Det lignede 1. klasse. Sædet kunne lægges helt ned, der var masser af gratis mad, sodavand, vin (faktisk blev A. lidt bims) og så var der frit valg af film og musik. Luksus. L. sov nærmest hele turen. A. så Sex and the City II og The Joneses og sov meget lidt. Turen var lang (9,5 timer) men alt i alt; helt smerte- og panikfri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar