fredag den 24. september 2010

Godmorgen Miami!

1. nat på vores lækre hotel er overstået. A. gik i brædderne kl 21, lokal tid. L. så film og brokkede sig over, at der på amerikansk tv er lige dele reklame og film *gys*

Inden vi gik i seng var vi ude og gå tur på Ocean Drive, som er smæk-fyldt med restauranter - og senere: musik og de vildeste drinks (i diameter) som A. nogensinde har set. A. SKAL bare prøve en gigantisk mojito i aften. Vi var også et smut på stranden - som man kan se på billedet.
I det nærmeste supermarked kunne A. konstatere at L. inderst inde er amerikaner - det kunne tydeligt ses af det der kom i kurven; mærkeligt slik, noget müslii bar lavet af Rice Krispies og verdens største bæger is - der er jo 4 liter i???!! Ikke noget at sige til at der er mange fede amerikanere - der var én lille bitte sektion med dyr frugt, og 25 gange så meget sukker-stads. A. tør ikke smage noget af det som L. med stor fornøjelse putter i munden - tænk, hvis det nu smagte hende... Det går ikke.

Vejret er mærkeligt - vildt varmt (28 grader C) overskyet, fugtigheden er virkelig høj og det blæser - vi tager det hele med, håber bare ikke på regn.

Hotellet er skønt - større end vores lejlighed! Kæmpe seng, fint køkken og det lækre badekar...

Nå - kl er snart 8 om morgenen - A. vil ud og se, hvad der sker...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar