onsdag den 28. december 2011

På den igen. For alvor...

I dag er det onsdag. På mandag rejser vi. Der er virkelig ikke længe til...
A. er i gang med at pakke. Har faktisk været det i en uge. Det skal jo gøres ordenligt! Pt. hænger kjolerne side om side på stangen til badeforhænget. I alle afskygninger af grå, sort og hvid. *suk* Men må peppe op med et pangfarvet tørklæde. L. er ligeledes meget bekymret for om farverne bliver for kedelige... *host*

Nå. Men på mandag. Da rejser vi til Dubai, som er første stop. Derefter hedder ruten Ho Chi Minh City -> Krabi -> Singapore -> Sydney (og 1 måneds roadtrip i autocamper) -> New Zealands sydø (og 14 dages roadtrip i autocamper) -> Rarotonga (Cook Island) -> Tokyo og Kyoto (kirsebærtræer i blooooooomst) -> San Francisco -> Aruba -> New York -> Dk. 

Vi kan ikke helt forholde os til det. Det kommer nok i lufthavnen. Ellers er vi så godt som klar - vi er vaccinerede, vi har tjekket datoen i passet, A. har indkøbt rigelige mængder dullegrej... Vi skal lige skåle nytåret ind, og så er vi ude herfra.
Og glæd jer. Der kommer kvalmende lækre billeder af smukke strande og storbyer og lange indlæg om div. oplevelser rundt om i verden.

Ses igen til maj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar