tirsdag den 3. januar 2012

Greetings from Dubai.

Så blev rejsen skudt igang  og vi er landet, trygt og godt i Dubai.
Rejsen gik helt smertefrit - på trods af skift i Zürich (de har de fineste huse der altså - meget tyroleragtigt), lang flyvetid (2 timer og derefter 6 timer), virkelig lang (men rimelig hurtig) kø ved paskontrollen i Dubai, og virkelig lang (og vildt hurtig) kø for derefter at få en taxa. Vi stod og stenede over, hvor pæne, nye og skinnende alle taxa'er var, men det viser sig at ALLE biler i Dubai er nye og lækre. Og så koster det 1/3 af prisen i DK at køre i taxa. Startgebyret er 3 dihram, hvilket er = 4,50 kr..

Nå. Vi bor på et lækkert hotel, Al Manzil, med åbent bad i værelset! Der er dog en dør til toilet og brusekabine. Tak! Vi bor på 4. sal og kan se ned på hotellets lækre pool, der ligger på 1. Når det er 24 grader og blå blå himmel, som i dag, så er det nærmest fantastisk.
Hotellet ligger tæt på Burj Kalif - det ser således ud - og er forresten verdens højeste bygning pt.

Det ligger også lige ved siden af Dubai Mall, som er et GIGANTISK shoppingcenter. Ud over de tusindvis af butikker, restauranter og boder, så er der bl.a. også et 3 etagers vandfald, en (is)skøjtebane og et akvarie med ca. 33.000 forskellige dyr. Fields - go home. Det her er sagen.  Her et udsnit af vandfaldet:


Hen under aften tog vi til The Walk, ved Dubai Marina. Det er en havn med lækre og voldsomt dyre både, en fin havnepromenade, og masser af restauranter på rad og række. -Og smukt lys:


Det virker som om, at manden der vil have en ny bygning, bare beder akitekten om at lave den lidt vildere end alle de forrige, og gerne med lidt mere lys.
Det var vores udsigt, da vi sad og fik, ja... beklager, men vi spiste altså mexicansk. Serveret af *åbenbart* mexicanske cowboys. Ved siden af et kæmpe juletræ. (Fake, selvfølgelig). Bag os sad 3 kvinder indhyllet i sorte gevanter fra top til tå, og suttede på en vandpibe. Så er man dælme i Arabiens land...
- Månen vender for øvrigt forkert.

Vi har det godt, nyder at alle taler engelsk, så vi ikke behøver at øve arabiske fraser. Jetlag klarede vi ved at sove til kl 12:30. Det var ikke med vilje, vi kunne bare ikke rigtig vågne.

På falderebet lige et statusbillede fra værelset:  (TV pulten kan naturligvis drejes, så man kan se fjernsyn fra badekarret). L. mener i øvrigt at 10 kanaler udelukkende dedikeret til fodboldkampe 24/7 er et passende antal.Mere herfra, en af de nærmeste dage.

2 kommentarer:

 1. Ih hvor ser det dog dejligt ud!
  Vi følger med største fornøjelse med på Jeres Blog! Kh Jane & Sven

  SvarSlet
 2. Hej Anni og Lars.
  Debello Media er et lille mediebureau med 2 ansatte, som arbejder med at søsætte nogle rejseportaler med tilhørende blogs. Vi har netop publiceret dubaiinfo.dk og har tidligere publiceret asien-rejser.dk og londonflyhotel.dk.
  Er interesseret i at høre 1) om vi må bruge nogle af jeres billeder - jeg faldt over billedet fra Dubai Marina, som jeg gerne vil bruge på Dubaiinfo.
  2) Er I interesseret i at tjene nogle penge ved at skrive artikler og blogposts om hvad I oplever på rejserne?
  F.eks. anmeldelser af hoteller, restauranter, seværdigheder etc.

  SvarSlet