onsdag den 18. januar 2012

สวัสดีประเทศไทย - Goddag Thailand

Efter en kort (2 x 1½ times flyvetur) rejse, ankom vi til Krabi lufthavn, hvor vi uden problemer fandt vores chauffør. En times køretur senere stod vi på en lille havn, hvor en privat båd fra vores resort ventede. Efter 25 minutters sejltur ankom vi til det dejligste resort, vi nogensinde har været på! -I høj sol, på trods af at vejrudsigten lovede gråvejr og regn. Optur!

Vi blev anvist til vores bungalow, som -helt tilfældigt- (ifølge os) er den bedste beliggende... Vi smed vores kufferter og kastede os i poolen. Vi havde det virkelig varmt (30 grader og sveddråber ned af ryggen) og poolen var virkelig indbydende. Fantastisk!

Spammer lige lidt med billeder, hvis I har lyst til at drømme jer væk fra Danmark i januar...

Vores bungalow - indendørs. Mere optur! A. hvinede måske en lille smule... Måske.

A. nyder solnedgangen fra terrassen... Helt casual.

Vores bungalow - Beach 1. (LIR!!!)

Vores pool, The Infinity Pool - den uendelige pool. Når man står midt i den, ser det ud til at den bare fortsætter lige ud i havet. Og så er det saltvand, ikke klor. Så intet grønt hår til A. eller L. Tak. 

Indtil nu har vi intet andet lavet end at dase ved poolen. -Og more os over tyskere og russere her på stedet. Vi snakker paillet-besatte pandebånd, bandanas i alle farver, funky tøj og maver i alle størrelser. Dertil utallige m2 solskoldet hud (heraf en smule på L.).
Vi har bestemt os for at spolere enkelte særligt ærgerrige tyskere/russere's dage, ved at stå tidligt op og score de forreste solstole ved poolen - som har den bedste udsigt og røgfri luft. Det er vel også en slags sport?!

L. er i fuld gang med at lære A. at hun godt kan svømme. A. klarede en hel bane i poolen i dag. Var faktisk stolt.

Imorgen skal vi ud og snorkle (og teste vores nye kamera!) - bare for ikke at gro fast til solsengene. Vi vender frygteligt tilbage med mere nyt snart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar