mandag den 28. marts 2016

Caribisk ø-hop del 1.

Fra Spring Break i South Beach, Miami, er vi nu igen væk fra storbyens larm og trængsel. Caribien står for tur.


Under Bahamas ligger en lille ø-gruppe, der hedder Turks & Caicos. En af øerne, Providenciales, bliver igen og igen kåret til at have en af verdens bedste strande, Grace Bay. Vi var nødt til at få syn for sagn.
Indflyvningen til øen virkede som et godt tegn. 


Vi checkede ind på Alexandra Resort, som ligger lige ud til Grace Bay.


Stranden skuffede ikke. Lækkert sand, azurblåt vand, der kølede kroppen let samt dybblå himmel plettet med lammeskyer. What's not to like?






Der viste sig desværre at være en enkelt slange i paradis. For første gang på turen, og forhåbentlig sidste *7-9-13*, blev vi begge nedlagt med maveballade. Det måtte jo ske før eller siden. Efter et par døgn på værelset var vi begge pænt slatne, så de næste dage dasede vi på stranden og hyggede os på resortet.
Det er jo heller ikke verdens værste måde at restituere på.




Resortets restaurant serverede mad med udsigt over strand og vand, og selvfølgelig solnedgang.



20. marts havde vi 12 års dag. Det blev fejret på den nærliggende Mango Reef, en hyggelig restaurant i Turtle Lagoon. De serverede strawberry daiquiris, som bestod af blendede frosne jordbær rom i forholdet 1:1. A. havde planlagt at skulle have vin til maden - men efter den drink blev det skrinlagt igen - man kunne jo risikere at falde i havnen. Selvom drinken var stærk, var den også virkelig god. De har tydeligvis god rom her. De har selvfølgelig også en del sukkerrør i Caribien.


Vi har i øvrigt aldrig ventet så kort tid på maden på et spisested, og det var oven i købet velsmagende. Mango Reef kan helt sikkert anbefales, hvis man er på disse kanter.


Alt godt får jo en ende - så vi tog afsked med stranden og pakkede vores kufferter igen.


Nu videre til næste stop i Caribien; Antigua. Vi er spændte. De har efter sigende 365 strande - vi skal se, hvor mange vi kan nå at soppe på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar