lørdag den 5. marts 2016

Cartagena

Så er sidste halvdel af vores ophold i Colombia forbi.


Efter en uge i den gamle bydel, flyttede vi over til nabolaget, Bocagrande, og fik følgeskab af L's bror. Det var ganske rart igen at have eget køkken, og lidt mere plads end et hotelværelse. -Og selvfølgelig skønt med lidt selskab.


Lejligheden lå på 21. etage, så udsigten fejlede ikke noget!


Bocagrande er en af byens yngste områder, og består primært af højhuse, caféer/restauranter og små butikker/shoppingmalls. Det er primært turister og lignende som bor her, så det føltes ganske trygt at færdes på gaderne, også efter det blev mørkt, da der var rigeligt politi og kontrol i området.
Sightseeing i Bocagrande var der til gengæld ikke så megen mulighed for, men taxaer er heldigvis meget billige, så det løser man på den måde.


Det meste af ugen gik med afslapning i lejligheden og nede ved poolen (når lydniveauet tillod det -der er tydeligvis en kulturforskel mht hvor meget man kan tillade sig at larme, når der er andre tilstede). 
A. var ikke helt færdig med den gamle bydel, og tog på egen hånd derind igen. Det gik fint. 


L. undrede sig dog lidt over, hvorfor der efterfølgende pludselig var to ekstra kjoler som skulle pakkes ned. -Han må have talt forkert mener A.
En fælles tur ud til byens gamle fort, ”Castello de San Felippe” fik A. dog lokket L og hans bror med på.Fortet blev bygget som en ekstra beskyttelse af byen, og det blev aldrig indtaget i al den tid det var i brug. På dagtid er det alt for varmt at gå rundt derude, men hen under aften var det helt perfekt, med en mild brise og masser af gamle facader, kanoner m.m. at tage billeder af.
Sælgerne ved indgangen prøvede ihærdigt at få afsat diverse souvenirs og hatte, mens der midt på fortets åbne plads stod en mand og truttede løs på en trompet. Det må være hårdt (og kedeligt) at gøre det uafbrudt, dag efter dag.

Før vi fik set os om, var det tid til at tage afsked med L's bror og igen pakke kufferterne, for at sætte kurs mod lufthavnen og nye oplevelser.
Det har været dejligt at besøge Colombia, og vi vender gerne tilbage til landet på vores (forhåbentlig) næste tur rundt om det hele.Nu: Santiago, Chile.  Ingen kommentarer:

Send en kommentar