onsdag den 15. december 2010

At dase i Malaysia...

Ja, det er livet. At dase (ud over dét at rejse...). Det har vi gjort os en del i. På hver sin måde...


Vi bor på et kæmpe hotel - faktisk så stort at A. farer vild, når man sådan er ude på egen hånd. Der er både spa, 2 restauranter, en lounge, en bar, 2 pools, træningscenter og faciliteter til fest o.l. Stort, lækkert, rent!
Vi har faktisk boet på 3 værelser allerede. Da vi tjekkede ind opdagede vi at vores rejse-agent havde lavet en fejl, vi havde ikke fået det værelse vi skulle ha. Ihhhh! Så vi kiggede på lidt værelser og besluttede os for at opgradere ("det er jo vores sidste stop") til noget premium værelse, der var større, mere lækkert og havde en fin udsigt. Trætte var vi, efter en lang dag med at rejse, så vi gik i seng, så et afsnit af Heroes (vores fantastiske serie om helte, på den muterede måde) og lagde os til, at sove... NOT! I underetagen var der nemlig fest, på den virkelig larmende måde. L. ringede til receptionen (Hallo, this is Dr.... bla bla bla) og fortalte at det altså ikke var acceptabelt. 5 stjerner og så kan de ikke finde ud af det med nattero.... Det viste sig at nogle indere havde holdt bryllup i flere dage og det kulminerede så den nat vi ankom. HM! Men de undskyldte og skruede ned, så vi kunne sove...
Ja, siden har vi så snakket med 4 managers, der alle har undskyldt for vores nat. Og vi har fået:
- en god flaske vin bragt til værelse
- et foto af os i ramme
- et nyt, mere roligt værelse med federe udsigt
- en gratis middag
- utallige visitkort fra div. managers
Alt i alt kan vi afsløre, at det godt kan betale sig at klage over larm på et 5-stjernet hotel! ;o)

Vores værelse ser således ud:


 Ja, badekar i Large på terassen. Det skal der til.
 Udsigten:

Klimaet er varmt. Og med regn. Eller sol. Vi har haft 1½ våd dag og 2 dage med sol, som blev brugt ved poolen (så vi kan være rigtig brune, når vi kommer hjem til Dk...) med das, opvartning og lækker fodmassage. A. har flottet sig med 2 af sidstnævnte - synes det passer så godt ind, at nyde solen (i skyggen) og få fodmassage samtidig med...
L. bruger det meste af tiden i poolen. Den er nu også lækker.


Hver dag mellem 15-16 serveres der te/kaffe og små skønne kager og mini-sandwich i loungen, og mellem 18-19 serveres der drinks og lidt let tapas... Man skal bare være pænt klædt, så kan man frådse i de gode sager. I dag så vores tapas således ud:

Ja, slanke bliver vi næppe på de sidste 8 dage, men man kan jo undskylde sig med at det snart er jul...

Om aftenen kan man gå på Night-marked, der er næsten lige ude foran døren. Vi vadede lidt op og ned i går og det blev til følgende, hyggelige indkøb:


Der er ikke længe til, vi skal vende næsen hjemad. Det er mærkeligt at tænke på, man vænner sig altså til det her liv. Vi udnytter de sidste dage, det er helt sikkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar