onsdag den 1. december 2010

Hilsen fra Phuket, Kata Beach.

Det er her sommeren er, vi har mellem 25 og 30 grader C hele døgnet, skyer dækker fint for solen, så man lige kan holde det ud, hvis man er rødhåret og lidt sart med sol.

Vi bor på det lækreste resort, lidt væk fra byen. I meter er det nok kun 100 stk, men her er HELT ro. Det eneste "larm" er fuglekvidder. Vi bor i en stor villa med egen pool, lille have, eget køkken, kæmpe bad... I får lige lidt billeder.



Folk på stedet er søde og venlige, det er de vist bare på hoteller i Thailand. Vi får alt, hvad vi ønsker os, incl. insektudrydning og morgenmaden bragt og anrettet i villaen.
Kata Beach ligger et stenkast her fra (et dygtigt stenkast, men alligevel) det tager max. 5 minutter at gå derned. Alligevel blev vi da lige kørt i resortets golfvogn i går - den holdt lige ude for an villaen og den unge mand på vognen tilbød os et lift - vi grinte hele vejen derned - så er man altså havnet et liret sted, når man bliver kørt de 300 meter til stranden... Ja, dovenskaben skal der også være plads til...

Stranden er lækker. Kata Beach ligger i en bred bugt - op af siderne er der evigt grønt, havet er smukt og uden sten. Klart her er mange turister. Vi har både spottet russere, finnere, svenskere, tyskere, franskmænd, britter og danskere - hele Europa synes at være taget til Thailand. (hvilket er forståeligt med det vejr i har jer - øvøv, det lyder virkelig koldt).


Lækkert, ikke?
Vi har ind til videre ikke bedrevet det vilde, har brugt 2 dage i villaen og en dag ved stranden. I dag har det regnet lidt, så vi har bare daset, hygget os, nydt vores villa og været ude og se lidt på byen og stranden. Selv på dage med lidt vand er her skønt.

I byen kan man få alt, hvad man behøver. Vaskerier, hvor man for 65 bath (12 kr) kan få vasket, strøjet 1 kg tøj. Butikker med alt i souvenirs, klipklappere, surfbræt, tøj, solcremer osv. Madsteder i stor stil. 7eleven er her også - her kan man få 1½ liter vand, 1 kakaomælk, 2 ruller mentos, 3 pakker oreos og ½ liter vand for 17 kr... Det kan sikkert gøres billigere uden for tusistområderne, men vi morede os alligevel over prisen...

Vi har kigget på ture, vil gerne se Phi Phi Island og ud og snorkle lidt. Det skal vi nok berette om. Senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar