mandag den 6. december 2010

Farvel Thailand, goddag Singapore.

Så synger vores ophold i Thailand på sidste vers. Imorgen styrer vi mod nye oplevelser i Singapore.
Lad det bare være sagt med det samme: Der er blevet dovnet en del her i Phuket.
Megen tid er gået i vores villa samt på stranden, og det har været svært lækkert.

En typisk dag er startet med at vi bliver vækket af resortets personale, som kommer med dagens morgenmad, som vi har bestilt aftenen i forvejen ud fra et fint menukort. Når maden er spist og vi har tjekket dagens nyheder og lignende på vores Ipads, sættes der kurs mod stranden, hvor de fleste eftermiddage er blevet brugt med fokus på solbadning, læsning og ture i vandet. L. købte den første dag et boogieboard (et lille surfbræt), som egner sig ganske fortrinligt til at ligge på og lade bølgerne gøre arbejdet. A. var en smule skeptisk til at starte med, men fandt hurtigt ud af at det måske ikke var så tosset endda. Hun blev vel nærmest lidt bidt af det.





En tur til Phi Phi Islands blev det dog til midt i al dovenskaben. Selve turen derud (der er en times sejlads) foregik med speedbåd, hvilket forløb uden nogen form for søsyge overhovedet. Optur!
Dagen forløb med delvis sightseeing og delvis afslapning. Vi fik bl.a. set stranden hvor "The Beach" blev optaget, en anden strand hvor vilde aber rendte omkring, og der blev snorklet og set masser af farvestrålende fisk og smukke koraller. A. havde aldrig snorklet før, men det gik overraskende godt alt taget i betragtning! Desværre tåler vores kamera ikke vand, så I må nøjes med billeder fra de andre dele af turen.


 Ovenfor: A. efter veloverstået 1. snorkeltur nogensinde!
 "The Beach"


Ovenfor: "The Viking Cave". -Lukket land for turister og alle andre, grundet nogle fugle, hvis reder blev brugt til en særlig "Birds Nest Soup". Prisen på disse reder? Den samme pr. kg som guld... Derfor var hulen bevogtet 24/7 af vagter. Bonusinfo: Rederne er primært lavet af... fuglespyt. Velbekomme.
 "Monkey beach"


 Vi har hurtigt lært af de japanske turister hvordan et godt feriebillede skal skæres.

Alt i alt har Phuket været en dejlig oplevelse. Her er dog meget turistet (tænk Gran Canaria) med alt hvad det bringer med sig. Det er dog ikke værre end at man godt kan finde gode spisesteder og behagelige områder på stranden, hvis man bare ser sig lidt omkring. Værst er de mange gadesælgere og folk fra restauranter som konstant vil have fat i en ('s penge), men som alle andre lignende steder lærer man hurtigt at tackle dem.

Der er nu ca 2 uger tilbage af ferien, hvilket er vildt mærkeligt at tænke på. Det hele er (som forventet) gået alt for stærkt, men det tager vi som et godt tegn. Vi har oplevet meget mere end vi havde forestillet os, og end hvad der er muligt at gengive i vores blog. For hver ting vi husker at skrive, glemmer vi 5, men sådan må det bare være. I skal nok få alle røverhistorierne når vi kommer hjem.
Tilbage er Singapore og Penang (Malaysia) og dem har vi tænkt os at nyde i fulde drag.
Håber I holder ud derhjemme i DK. Det ser godt nok ikke alt for sjovt ud på billeder derfra.

1 kommentar:

  1. Kære Bror og svigerinde
    Nyder jeres blog. Skønne fotos fra solrige, lækre strande og snorkling, dejligt at drømme sig væk til på en kold, mørk mandag aften.... Hvor oplever I meget.
    Håber de sidste 2 uger bliver lige så fantastiske som resten af jordomrejsen!! Malaysia skulle være HELT specielt og smukt.... og mindre turistet.
    Glæder mig til jul med jer, I er savnet.
    Kh. Søster/svigersøs

    SvarSlet