fredag den 11. september 2015

På nye eventyr!

Så kom vi endelig afsted!

Efter lang tids venten og planlægning er vi nu endelig i gang.
Onsdag kl. 16 lettede flyet mod varmere himmelstrøg.


Første mellemlanding Doha.
Flyveturen var intet mindre end fantastisk. Der var nærmest ikke en finger at sætte på noget som helst. Udover at turen kun varede seks timer...

I Doha blev 4 timers tranfer brugt i den lækreste lounge vi endnu har sat ben i. To restauranter, utallige tjekkede hvileområder, personale overalt og en utrolig behagelig atmosfære (læs: ro!) for bare at nævne et par af plusserne i bogen.
Fire timer strøg afsted.


Næste stop var Perth. Endnu en lækker flyvetur. Selvom første del af turen var ren nydelse, kunne både A. og L. så småt mærke trætheden sætte ind. Hvilket var ganske god timing, når flyvningen nu var sat til 11 timer. Så mens flyet tog turen over det Indiske Ocean med mere, tog A. og L. hver en tur i drømmeland. Og sådan blev 11 timer pludselig til nul før man fik set sig om.

Nu manglede bare det sidste stykke fra Perth til Cairns. Rejsetiden havde nu sneget sig over de 24 timer fra lejligheden i København var blevet forladt, og det kunne godt mærkes.
Lidt mad i lufthavnen hjalp på nogle af de basale behov, men søvnen mere og mere pressede på.
Fire timers flyvning i et mindre prangende fly føltes længere end resten af rejsen tilsammen, men frem kom vi. Klatøjede og spændte.


Uret sagde 04 om morgenen lokal tid, og kroppen sagde sove, så efter en (vild) taxatur gennem byen, fandt vi heldigvis vores hotel og værelse uden større problemer.
Trætte og tilfredse ramte vi dynerne (efter at have tjekket værelset for kryb!) og sov til vi (A.) ikke kunne sove mere. L, blev vækket af den søde søvn - nogen ville ud og se på byen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar