onsdag den 6. oktober 2010

New York!!!

Godmorgen, kære venner...

Så er vi vågnet op i New York. Ville ha skrevet i går, men der var ikke meget at skrive om - det var noget rod. Vi stod op kl 7, tjekkede ud af hotellet kl 8, tog taxa til lufthavnen og ville ose rundt der i 2 timer, inden vi, kl 11, skulle flyve til NY, hvor vi skulle være kl 14. God plan - men det skete ikke. Først skulle A. betale 50 USD i overvægt - på trods af at der flere gange var blevet tjekket, at man må ha 32 kg med.
Miami lufthavn er dødsyg - der sker intet. Dog tog jeg et billede af den største kakerlak, og vi fik virkelig skøn kaffe på Starbucks. Så faldt døren af vores fly, som 2 timer senere blev aflyst. Vi blev så fragtet til Fort Lauderdale i stedet - hvor vi skulle med et fly kl 19:30. Nedgraderet. HMPF!
Fort Lauderdale var en skøn lufthavn, vi gik ind i loungen, sad og osede - og så kom receptionisten fra loungen hen og sagde at hun kunne få os på et tidligere fly, allerede kl 18. Så kl 21 var vi faktisk i New York, i stedet for ved midnat, som frygtet.
Hotellet er skønt, værelset er virkelig lækkert. Og det ligger midt i SoHo - tæt på alt ;o)


Nu skal vi ud og oplevet, så vi har noget mere at skrive om!! So long.

2 kommentarer:

  1. Puh ha! Det er så besværligt hvis alt ikke lige fungerer! Håber I får en dejlig tid i NY.
    Vi er på vej til Chicago!
    Kys Jane og Sven

    SvarSlet
  2. Ser sgu okay ud:) Jeg er tilbage i KBH igen, efter en noget våd tur til Grækenland...FCK vandt BTW og oplevelsen var total! Nyd det, og tag gerne billeder sammen - god ide, frk Cordes:-) Kys, den yngste.

    SvarSlet