torsdag den 21. oktober 2010

Velkommen til San Francisco

Så kom vi til San Francisco. Fløj faktisk hele dagen i går - fra Cancun til Houston, fra Houston til San Francisco.

Det første vi gjorde i morges var at pakke ALT vores tøj i A.'s kæmpe kuffert og smutte på møntvaskeri - fugtigheden i Cancun gjorde at vores tøj aldrig rigtig blev tørt, og da vi pakkede ud i San Fran kunne vi konstatere at ALT lugtede surt. Men det var der jo råd for - i San Fran er der et vaskeri på hvert 3. gadehjørne, så vi følte os rigtig amerikanske, da vi smed tøjet i maskinerne og satte os på caféen på den anden side og spiste morgenmad. 

Resultatet: en hel kuffert med dejlig rent tøj...



Efter det gik vi os en tur langs molen, med flot udsigt til Alcatraz (som ser hyggeligere ud, end vi havde regnet med) og ned til Pier 39 hvor der holder søløver til. Vi regnede med at der nok lå en 30 stykker. Men der var nærmere 300 - de lå og nød livet, og havde tydeligvis ikke tænkt sig at smutte lige foreløbig. De lå og dovnede. I én stor pærevælling.



Man kan godt se, at de ikke har noget imod at ligge lidt tæt og rigtig hygge-putte. Og de har tilsyneladende intet imod, at andre ligger og pruste-snotter dem i hovedet. Ikke specielt hygiejnisk, ville nogen måske mene.

Pier 39 er en spændende mole, hvor der virkelig sker noget. Der er en gade (på molen) hvor man kan købe ALT i souvenirs og spise på nok 25 forskellige restauranter. Rigtig hyggeligt sted.

Nu sidder vi lidt på hotellet og planlægger de næste par dage - om lidt skal vi ud og så på San Fran by night.
Det lader til at være en dejlig by, med rigeligt at se til. Vi kommer snart med opdateringer...

1 kommentar:

  1. Velkommen til skønne San Francisco, jeg håber at I har nogle dejlige dage her.

    Hvis I undrer jer over, at der er en del mennesker klædt i orange farver, så er det fordi at det lokale baseball hold SF Giants mangler at vinde en kamp, så er de sikre på finalen (world series). Og det kan ske i aften, og så bliver der liv og glade dage i byen!!

    Mange hilsner,
    CoastalLiving fra Jubii debatten

    SvarSlet