tirsdag den 26. oktober 2010

San Francisco, under dynen...

Golden Gate Bridge. A. havde længe glædet sig at se den. Efter at vi havde fået forklaret den nemmeste vej til broen med bus, tog vi afsted. Flot vejr, men lidt køligt. Da vi kom ud til broen... så var den sq væk!! Pist borte, man kunne ikke se den - for under busturen havde der lagt sig en dyne af tåge over byen, som også skjulte broen. Hmm. Ikke alle var lige tilfredse, men efter vi havde gået et stykke ud og ind igen, lettede tågen faktisk så meget, at man næsten kunne se toppen...
 Man kunne heller ikke ikke se noget med kikkert. Hmpf!

 L. var meget begejstret...




 Os to, med San Francisco i baggrunden... Det man kan se (det er ikke meget...)

Efter at være gået halvvejs over den (den er ca 3km lang, og de stålwirer som udgør kablerne kan nå -3- gange rundt om jorden!) vendte vi om og blev enige om at det vist var det.
Der var andre steder som også skulle nyde vores selskab inden afrejsen.


Hvis nogen skulle spørge, er A. meget glad for sig Ipad. Den er med over alt...

Vi har ellers set en del af byen, gået tur omkring Castro, hvor der hænger homo-flag over alt, og løse håndled dominerede gadebilledet. Det store downtown shopping distrikt blev gennemtravet og A. fik shoppet lidt mere. Lars not so much.
Vi ved ikke helt om det er et levn fra hippie-tiden, men der er altså en del tosser i byen, flere end i andre storbyer vi kender til. San Francisco var jo en af de store samlingspunkter dengang i 60'erne, og de tog vist lidt af hvert, så det kan være at årsagen ligger der. De virkede dog alle harmløse, bortset fra at de fleste larmede en del.
Nu er kursen sat mod Hawaii og, forhåbentlig, lidt varmere vejr igen. San Francisco har været et dejligt bekendskab trods det svingende vejr. En helt anderledes storby, meget hyggeligere og meget roligere end hvad man ellers forbinder med den slags. Vi vil klart besøge den en anden gang. Selvom vi var meget udenfor fik vi slet ikke set alt det vi gerne ville. Det bliver næste gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar