tirsdag den 19. oktober 2010

Ud i det blå

Så blev det den sidste dag i Mexico. Vi har nydt hvert sekund, af dette skønne land. Ikke desto mindre glæder vi os til at se San Fransisco, hvor vi lander i morgen eftermiddag.

I går var vi ude og se på flere ruiner - El Meco, et meget overset område med en fantastisk Maya-pyramide. Vi var faktisk kun os på stedet. Os og en del leguaner - de er vist bare over alt hernede.





Ruinerne var fra ca. 300 AD, og de var virkelig smukke. Leguanerne her var dog temmelig overlegne, de gad i hvert fald ikke fodres. De sad bare og pustede sig op og rokkede *tilsyneladende for at skræmme os* med hovedet. Solen skinnede, og det var skønt vejr.

En aften sad vi på stranden og sippede til drinks, da L. pludselig spottede 2 baby-havskildpadder, der udmattede havde sat kursen mod baren. Åbenbart har alle skildpadder ikke den bedste stedsans. Begge skildpadder blev dog sat i vandet, så vi kan håbe de så fik en chance mere.
Hernede udklækker mexicanerne havskildpadder og sætter dem ud i store flokke - de er truede, man siger at mindre end 10% når at blive voksne.
Bedårende er de i hvert fald 
I dag har vi så været ude og sejle. Til A. store frygt - hun er ikke den mest søstærke. Men med 2 piller OG et søsygetyggegummi gik det glimrende. Vi sejlede i ca. 40 minutter ud til et koralrev. hvor en undervandsbåd ventede os. Vi steg om bord, og afsted gik det - vi så store, farvestrålende fisk, fantastiske rev, hele 3 voksne hav-skildpadder og en enkelt havfrue. Desværre var det ikke de flotteste billeder vi fik ud af det - men I får et udpluk her. Det var dog virkelig smukt at se på. Og en fantastisk oplevelse... L. erklærede at han vil ha dykkercertifikat - den tygger A. stadig på. Skal man kunne svømme, for at dykke?






Her er vi på vej tilbage. Meget fine hatte, no?
De passer på ingen måde i kuffertten, men de var også kun til låns.
Tilbage var der kun at bruge de sidste solskinstimer ved poolen - det var jo sidste dag, så den sidste sol skulle nydes i fulde drag.


2 kommentarer:

  1. Fantastiske billeder!
    OG en havfrue?! Det er I altså lige nød til at forklare nærmere på et tidspunkt :)

    SvarSlet
  2. Ja, fancy, no?
    Det var en frue, og hun svømmede i havet. Men helt havfrue var hun ikke - hun sad med en kasse til drikkepenge, da vi kom op fra bunden af skibet. Men det så virkelig sejt ud :D

    SvarSlet