tirsdag den 12. oktober 2010

Viva la Mehico!

Kære venner,

Så kom vi videre. Det var ikke sjovt for A., sådan at skulle forlade New York - men vi fik sagt farvel på en god måde; Nemlig fra toppen af Rockerfeller Center - fra nogen-og-70. etage - klokken midnat. Det var så flot. Tog 50 billeder.Inden da gik vi en lang tur i Central Park, (igen - A. kan jo ikke få nok af den slags, og L. var *næsten* lige så begejstret) og solen bagte ned over os. Bagefter tog vi hjem, pakkede (det var ikke nemt), -magtede ikke at betale 50 USD igen for overvægt, så der måtte pakkes tungt i den ene kabinekuffert, som så skulle checkes ind som bagage. Faktisk L.'s idé. Genialt!
Bonus info: en kuffert må veje 50lbs = 23 kg. A.'s kuffert vejede 50lbs, lige ud!!!

Så var det tid til stand-up. En fyr på Times Square havde solgt os billige billetter, så vi tog ind og så et show. Virkelig sjovt show! A. og L. havde ikke helt samme smag, men vi grinte begge -A. var faktisk knust af grin over en mand, som L. på ingen måde synes var sjov... *tsk tsk*
Vi tog derefter som tidligere nævnt op i Rockerfeller og så hjem. Sov kl 2. Stod op kl 6. Ikke nemt, men afsted kom vi.
Susede på 1. klasse til Cancun, hvor vi fluks blev hældt i en taxa og kørt til det flotteste hotel. Hotel Omni, lige ud til havet. Vi fik uden problemer vores værelse, og blev tilbudt en opgradering til suite til en billig pris. Efter en kort inspektion valgte vi at snuppe opgraderingen, så nu sidder vi i en lækker suite med virkelig skøn udsigt.

Resten af eftermiddagen gik med at dase ved poolen og gå en tur ned til vandkanten. Der var arrangeret bryllup nede på stranden, så A. fik lige lidt glo-bryllup med i pakken. L. virkede knap så interesseret.


Har aldrig set sand så hvidt (det er stadig køligt, selvom solen har bagt på det hele dagen) eller et hav så turkis... Det er vanvittigt flot. Vi fik god mad (vi er jo lissom "all incl.", med VIP armbånd og hele pivtøjet) og nu er vi ved at gøre os klar til aftenens dont - mexikansk aften, med danseshow og det hele. Olé!

1 kommentar:

  1. okay... jeg har i dag arbejdet, vandet fisk, arbejdet mere, kom hjem til fodboldtv og har spist rugbrød til aften - alt vel. Flere panties i posten - kunne jo så lige ende min dag med et smil.
    skjaer

    SvarSlet